Una exposició de mirar

Lleida ciutat
15/09/2017 - 11:00h.
Enric Farrés Duran

Fins al 17 de setembre.

«Una exposició de mirar» és una exposició individual d’Enric Farrés Duran en la que es presenta un manuscrit inèdit de l’escriptor Josep Pla.
La mostra proposa un repte sobre el significat d’allò que veiem. El títol ret homenatge als títols amb que Hans-Peter Feldmann anomena les seves propostes per confirmar el que podria semblar evident, que els espais expositius són espais d’autoritat que es regeixen per una sèrie de convencions que assenyalen què allò que s’hi exposa és art, i que la presentació de les obres per a què el públic les observi implica la seva legitimació com a tals.

Enric Farrés Duran compta ja amb un vast nombre de projectes sobre les espatlles, molts dels quals es poden consultar al centre de documentació, on s’obre la visita (o potser s’hi tanca); en qualsevol cas és un dels espais clau per endinsar-se a l’univers de l’artista. En aquest espai ha concebut una intervenció específica que subverteix la seva funcionalitat, alhora que adreça l’atenció del visitant a la selecció de documentació videogràfica i les publicacions que acompanyen els projectes més destacats de l’artista. 

Adreça

Centre d’Art la Panera
Pl. de la Panera, 2
Lleida Lleida

Preus

Gratuït